perjantai 28. marraskuuta 2014

Esiintyjät

 

Matleena Kinnanen

Matleena on 15-vuotias, yhdeksättä luokkaa käyvä ison perheen tyttö. Hän on luonteeltaan avoin, iloinen, rohkea ja huomaavainen persoona. Matleena on musikaalinen ja hän on soittanut reilut seitsemän vuotta viulua. Hänellä on vahva tanssitausta, ja yksi Matleenan vahvuuksista on juuri tanssi ja liikeilmaisu. Harrastusten lisäksi Matleenalle tärkeitä asioita ovat perhe, ystävät, musiikki, luonto ja usko. Samaa katua- teatteriprojektista Matleena innostui keväällä pidetyissä työpajoissa ilmaisutaidon tunnilla, ja ystävän innostamana ilmoittautui mukaan. Vaikka muiden harrastusten saralta hän on esiintynyt paljon, aiempaa teatterikokemusta ei juurikaan ole. Haastavinta tähän mennessä on ollut uuteen ja moderniin Devising- tekniikkaan totutteleminen, sekä moneen asiaan keskittyminen kohtauksia harjoiteltaessa. Projekti on Matleenan mielestä ollut mahtava, opettavainen ja inspiroiva, ja hän odottaa innolla esityksen esittämistä katsojille.


Janina Mäkinen 

 

Hei! Täs on tämmönen Tyrvään murretta puhuva 15-vee tyttö, jonka nimi on Janina Mäkinen. Janina on kooltaan lyhyt, hänellä on pitkä vaalea tukka, jossa on violetteja raitoja. Mukanaan hän kantaa musta-sinisiä laseja sekä rippilahjaksi saatua koruaan ja rannekelloa. Janina on tosi herkkä ja empaattinen ihminen, mutta kaikesta huolimatta hän rakastaa tanssia, kirjoittaa ja ennen kaikkea näytellä. Juuri sen takia Janina lähtikin alunperin mukaan Samaa katua- projektiin. Vapaa-aikansa Janina viettää... no aikas normaalisti samalla tavalla, kuin muutkin ysiluokkalaiset: lukemalla kokeisiin, tekemällä läksyjä, näkemällä kavereita ja netissä surffaillen. Lisäksi Janinalla on paljon harrastuksia, kuten: geokätköily, vatsatanssi, Samaa katua- projekti sekä skootterilla ajelu- jos se lasketaan harrastukseksi. Janina tykkää myös kielistä ja puhuukin suomenkielen lisäksi, englantia, ruotsia ja venäjää. Näyttelemisessä parasta on se, että voi unohtaa huolet ja arjen kiireet, ja Janina voi hetkeksi heittäytyä toiseen rooliin.


Tuulia Tokola

 


Tuulia Tokola on 14-vuotias näyttelijänalku Sastamalasta. Tuulian elämään kuuluu perhe ja kaverit, harrastukset eli viulunsoitto ja urheilu, koulu sekä tietysti Samaa Katua projekti. Tuulia rakastaa teatteria. Hänestä on mahtavaa käydä katsomassa teatteriesityksiä, mutta on tietysti upeaa olla itse lavalla.
Tuulian vahvuudet näyttelijänä ovat periksiantamattomuus ja halu oppia uusia asioita. Teatterin osa- alueista Tuulian suosikkeja ovat musiiiki ja puhe sekä hahmojen tekeminen. Tosin hänen mielestään kaikki osa-alueet ovat mielenkiintoisia.
Samaa Katua -projekti on Tuulian ensimmäinen suuri teatteriprojekti. Tähän mennessä parasta on Tuulian mielestä ollut täysin uusien juttujen oppiminen ja näyttelijänä kehittyminen. Mahtavia näyttelijäkavereita ja ohjaajaa sekä jännittävää Devising-tekniikkaa unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti