tiistai 26. elokuuta 2014

                             SAMAA KATUA- Teatteriprojektin Treenikausi alkoi!
                               - projekti houkuttaa kaikki mukaan samalle kadulle


SAMAA KATUA-Teatteriprojekti aloitti Sastamalan seudun museossa treenikauden. Katu on ottanut matkaansa kolme mahtavaa pääosanesittäjää Tuulia Tokolan, Matleena Kinnasen ja Janina Mäkisen.
Samaa Katua-teatteriprojektin näyttelijät vas.oik Tuulia Tokola, Matleena Kinnanen ja Janina Mäkinen


 Treenimme ovat olleet erittäin inspiroivia ja ohjaajana olen täynnä energiaa, koska en voi uskoa miten kerrassaan mahtavia esiintyjiä projekti on saanut. Lisää mahtavuutta tulee lisäämään minun ohjaajan oloon viime viikolla mukaan tullut Elisabet Rantasen ohjaama 9lk. musiikin valinnaisryhmä. Ryhmästä valikoitui muusikot, jotka tulevat tuottamaan äänimaisemat esitykseen. Äänimaisemat, sekä animaatiot tulevat valtaamaan esityksessä ihmisten mielenmaisemaa. Animaatioita ja lavastuksia  esitykseen valmistaa  Teresa Galeniuksen 9lk kuvaamataidon valinnaisryhmä.

Koska homma paisui kuin pullataikina, tuli mukaan myös Sasky ja Mauri Mäkelän teatterilavastuksen oppilaat tuomaan oman panostuksensa projektiin!Torstaina olemmekin menossa tapaamaan esiintyjien kanssa Saskylaisia. Luvassa on massaa ja styroksia. Siitä kerromme teille lisää tulevaisuudessa...

Elina Tiainen -Ohjaaja